Skoro dyżurny mógł podnieść szlabany gdy pociąg uległ awarii, to dlaczego nie mógł ich opuścić gdy został naprawiony?
To zdarzyło się już kilka razy że nie zadziałały ani rogatki ani oświetlenie, więc proszę zdecydowanie uważać na tym przejeździe
Patrząc na film to prędkość przejeżdżającego pociągu była zdecydowanie wyższa niż 20 km/h, jak oficjalnie podała PKP. No ale maszynista to też tylko człowiek.
Autor tego nagrania dojeżdżając do przejazdu kolejowego powinien zwolnić, oraz zachować szczególną ostrożność!!!... Tak mówią przepisy, tym bardziej że przejazd jest oznakowany, stoi tam znak Św. Andrzeja,.
Przy otwartych szlabanach, żaden kierowca nie ma obowiązku przejeżdżać przez torowisko bez zachowania szczególnej ostrożności i logicznego myślenia i zastanowienia się!!!
Autor nagrania zbliża się do przejazdu agresywnie, i gwałtownie zatrzymuje się jak dobrze to widzę... Dla mnie to przysłowiowy laik z prawem jazdy za " kiełbasę"....
Zbliżając się do przejazdu kolejowego trzeba zwolnić prędkość zachować szczególną ostrożność przynajmniej mnie tak uczyli rozejrzeć się na lewo i praw będąc na torach.
Zbliżając się do przejazdu kolejowego trzeba zwolnić prędkość zachować szczególną ostrożność przynajmniej mnie tak uczyli rozejrzeć się na lewo i prawo będąc na torach.
Zbliżając się do przejazdu kolejowego trzeba zwolnić prędkość zachować szczególną ostrożność przynajmniej mnie tak uczyli rozejrzeć się na lewo i prawo będąc na torach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!